OUTDOOROVÁ "RESTAURACE"


Vzhledem k válce na Ukrajině jsme v našem e-shopu vytvořili kategorii Tactical and Emergency, kde naleznete pohromadě vše, co je potřeba mít k dispozici v krizových situacích, při čemž nejen nouzovou stravu s dlouhou trvanlivostí, ale i filtry na vodu KATADYN a outdoorové vařiče OPTIMUS.


Pokrmy německé značky TREK'N EAT, která je součástí skupiny KATADYN, představují kaloricky vyváženou, za chladna dehydrovanou (lyofilizovanou) trvanlivou expediční stravu bohatou na energii, minerály a bílkoviny. Vynikají pečlivou volbou surovin, skvělou chutí, samostojným propracovaným obalem se zakulacenými rohy a neuvěřitelně snadnou přípravou spočívající v pouhém přidání pitné vody. TREK'N EAT je ideální volbou při všech outdoorových aktivitách - od pěší turistiky přes profesionální horolezecké expedice až po cestování na lodi nebo rodinné výlety do přírody. V nabídce skupiny KATADYN lze nalézt i speciální balíčky nouzové stravy do krizových situací a armádní balíčky a rovněž speciální a terapeutickou stravu. Značka TREK'N EAT brzy nabídne i řadu "wet food", tj. hotových jídel k ohřátí v ešusu, v plánu jsou jídla masová i bezmasá.

Koncem roku 2021 jsme do nabídky zařadili rovněž hotová jídla španělské značky FORESTIA se samoohřevem vyrobená výhradně z přírodních surovin, k jejichž přípravě je zapotřebí pouze malé množství vody, která dokonce ani nemusí být pitná. ECO: Recyklovatelné obaly jsou samozřejmostí.


Veškeré pokrmy, které vám nabízíme, samozřejmě sami předem zkoušíme, v naší nabídce tedy není nic, za čím bychom si nestáli. A pokud vám požadované specializované zboží nemůžeme nabídnout sami, objevíme a prověříme pro vás jiného - partnerského - dodavatele, kterého vám rádi doporučíme. Jedním z takových je rodinné včelařství Medárna Hrádek, které nabízí nejen vysoce kvalitní med, ale i další medové produkty. Mimochodem, věděli jste, že správně skladovaný med neexspiruje, a může se tedy bez obav stát součástí vašich nouzových zásob coby sladidlo i okamžitý zdroj energie, aniž byste museli kontrolovat jeho trvanlivost?

VSTUPTE